“Mind a szakmai és gyakorlati oktatással meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki napelemszereléssel foglalkozik vagy esetleg szeretne.”

Sipos Antal

“Kitűnően szervezett, magas szintű oktatás. A képzéssel nagyon elégedett vagyok.”

Bacsa János

“Gyakorlatorientált, elmélettel jól alátámasztott tudást kaptam empatikus oktatóktól.  Köszönöm!”

János József

“A képzést nagyon jól megszervezték, kivitelezték. Az előadásokat tartó oktatók maximálisan fel voltak készülve, a felmerült kérdéseket minden alkalommal szakszerűen meg tudtuk beszélni. Semmiféle szakmai kérdés nem maradt megválaszolatlan. Összességében sokkal nagyobb szolár tudással távozom, mint amennyivel érkeztem. Gratulálok, további sok sikert.”

Szántó Gyula

“A képzéssel maradéktalanul elégedett vagyok.”

Bencze Róbert

“Nagyon elégedett vagyok az oktatás színvonalával és az oktatók gyakorlatiasságával. Mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatással.”

Miskolczi László

“Örülök, hogy részt vehettem a képzésen, számomra nagyon hasznos és fontos volt, megismerhettem ezt a csodálatos technológiát. Rengeteget tanultam. Szerintem szuper volt itt lenni.”

Orosz Sándor

“Magas színvonalú képzés, kiváló oktatókkal.”


Purucki Péter

“Egy kitűnően szervezett, magas szakmai szintet képviselő képzésen vettem   részt. Köszönöm a szervezőknek és az oktatóknak, hogy részese lehettem!”

Földesi Lajos

“Nagyon pozitív volt az élményem, emberileg, szakmailag, magas színvonalú képzés.”

Székely András

“A képzés alatt rengeteg új dolgot tanultam, úgy érzem, azt a tudást kaptam, amiért jöttem. Évek óta kerestem iskolát a napelem telepítéssel kapcsolatban, de egyedül az EU-SOLAR tudott olyan ajánlatot adni számomra, ami megfelelő. Köszönöm, hogy részt vehettem az oktatáson!”

Gazda Károly

“A szervezéssel rendkívül elégedett vagyok! A felkért előadók szintén rendkívül felkészültek, véleményem  szerint sikerült összeszedni talán az ország legjobb oktatóit, ezért Gratulálok!”

Szabó Sándor

“Mindennel tökéletesen elégedett voltam. Profi csapat, profi képzés!”

Tőke Balázs

“Tetszik a rendszer. Sok újat tanultam a képzés során. Az oktatókkal meg voltam elégedve. A gyakorlati képzést szerettem volna, ha 2-3 órával több. Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen.”

Nagy Dániel

“Általában minden iskolával kapcsolatos dolognál van egy kis szorongásom. Most az első nap után elmúlt, mivel az oktatók és képzésben lévő kollégák is sok esetben egy kis viccelődéssel túllendítettek rajta. Az oktatónak szakmai felkészültsége tökéletes volt.”

Juhász János

“Szakmára összpontosított képzés. Nagyon szuper!”

Müller Ferenc

“Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen.“

Körmendi Miklós

“A képzés tudásszintje tejesen kielégítő, az itt megszerzett elméleti és gyakorlati tudást remélem a közeljövőben hasznosítani tudom. Ezúton szeretnék köszönetet mondani az Eu-Solar-nak, a képzés szervezőjének és nem utolsósorban az oktatóknak.”

Simon Zsolt

“Úgy gondolom, hogy magas színvonalú képzést kaptam a szakterület szakértőitől. Köszönöm!“

Rónai Antal

“Számomra nagyon hasznos volt a képzés.”

Károlyfi Tamás

“Jó szervezés, profi oktatók.“

Sikora István

“Az oktatók kiválóan felkészültek és segítőkészek “

Feitscher László

“Teljesen elégedett vagyok mindennel, tényleg a szakma legjobbjai oktattak minket.“

Ladányi Attila

“Felülvizsgálóként a tanfolyam kezdete előtti – napelemrendszerek ismeretének hiányában – nem mertem vállalni azok vizsgálatát, mások elvégzett munkájának megfelelő v. nem megfelelő minősítését , függetlenül attól, hogy minden jogosultságom megvolt hozzá. Szükségem volt olyan segítségre , ami lehetővé tette a szükséges ismeretek megszerzését.“

Tóth Gyula

“Sok hasznos tudást szereztem a képzés folyamán, aminek később sok hasznát fogom venni. “

Csoboth Dávid

“Jópár felnőttképzésen már részt vettem, de ez kimagaslóan jó képzés, rendkívül felkészült oktatókkal és szervezőkkel.” 

Gadó Miklós

“Precíz szervezés, jó előadók, jó hangulat. Részletekig menő tananyag, sok hasznos információt kaptam.“

Klósz Péter

“Mindennel elégedett voltam, csak a számításos feladatokat kellett volna jobban elmagyarázni-legalábbis nekem-. Nagyon hasznos volt számomra a képzés, nem volt elvesztegetett energia.”

Korda Gábor

“A tananyag tömény, velős. Előadók korrektek, precízek. A vizsgák rugalmasak. Az egész jó légkörben, jó hangulatban eltöltött hasznos tanfolyam volt.”

Timkó Gyula

“Jól megszervezett, színvonalas képzésen vehettünk részt”

Zentai Attila

“A képzéssel teljesen meg vagyok elégedve. Mind az oktatók, mind az itt dolgozók segítségét köszönöm!”

Várhegyi Zsolt

“Fantasztikus emberek, oktatók, feladatok és szituációk! Jó hangulatban telt az oktatás.”

Tóth Robin

“A képzési feltételek megfelelőek voltak. Eszközök, szerszámok, anyag ismertetés használat nagyon gazdag volt. Folyamatos tudásszint felmérésekkel ösztönözték a felkészülésem óráról órára!”

Sütő Tibor

“Köszönöm a képzést, rengeteg új információval lettem gazdagabb.”

Varga Zsolt

“Nagyot csalódtam! Keveset vártam, de sokat kaptam!”

Horváth Péter

“Elégedett voltam az oktatással. A gyakorlati részek részletesen bemutatásra kerültek. Az inverter oktatásán még lehetne mit csiszolni.”

Oláh Péter

“A képzés összességében jó volt. Az elméleti oktatásnál az inverter programozása alkalmával a 4 fő 1 gép kevés. Amit szerettem volna megtanulni azt sikerült.”

Horányi Attila

“A képzésen résztvevő elméleti és gyakorlati oktatók magas színvonalú oktatásokat tartottak. Mindig segítőkészek és barátságosak voltak. A képzés szervezése példás. A helyszín igényes, rendezett és tiszta volt.”

Belló Norbert

“Kitűnően felkészült csapat, profi szervezés.”

Rózsa Csaba

“Az egész képzés szervezése, lebonyolítása jól felépített és kiváló volt, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm! Egy picit a gyakorlati része lehetett volna több.”

H.J.


“Színvonalas a képzés, elméleti és gyakorlati téren egyaránt.”

G.P.

“A képzés színvonala (elméleti és gyakorlati megközelítése) kielégíti a gyakorlati szakemberek elvárásait is. Komplexitásában teljes képet kínál és ad a napelemes szakmáról, annak előnyeiről és buktatóiról, ami elengedhetetlen egy munkájára igényes szakembernek.”

Pozsonyi Dániel


“Nagyon jól szervezett, tudást átadó (jól) képzés. Talán méréseknél a négy fős csoportot kettes csoportokra lecsökkenteni. Kiss Gábor munkáját szeretném kiemelni, minden szempontból csillagos ötös, de ezzel a kiemeléssel nem szeretném leminősíteni a többi oktatót. Önnek is sok köszönet Hortenzia!”

G.L.

“A képzés szakszerű, jól felépített volt, az előadók, oktatók jól felépített anyagot adtak át a tanulóknak. Összességében jó képzést adtak át.”

GY.E.


“Kedves Hortenzia! Fantasztikus voltál és kiemelkedő minőségű munkát végeztél! Remekül sikerült a tanfolyam.”

F.A.

“Nagyon érdekes, szervezett és magas szintű képzéseket tartanak. A tanfolyam gondolat- ébresztésnek is kiváló. Például nem tudom, hány megrendelő van tudatában annak, hogy milyen kockázatot vállal, ha a kivitelező nincs tisztában a tűzvédelmi és villamos szabványi előírásokkal. Erről tájékoztatni kell mindenkit!”

Péri Attila


“A képzés hangulata magával ragadó, optimális környezetet teremtve ezzel a magas színvonalú szakmai tudás elsajátításához.”

Kosztovics Róbert

“Megelégedettségemet fejezem ki, az oktatók rendkívül magas szakmai felkészültségét illetően, még akkor is, ha néhány tanárnál, a szakmaiság túlzottan előtérbe kerül, az előadókészség rovására. A tanfolyam szervezettségében, műszaki felszereltségében oktatási környezetében példa értékű.”

M.Z.

“Arra számítottam, hogy jó lesz a képzés, mert Kiss Ernő úr tanácsolta, hogy ezt válasszam, ne másikat. De ez a tanfolyam alaposabb, részletesebb és komolyabb volt, mint amire készültem. Sok és pontos tudást kaptam. Jó alap ez ahhoz, hogy ha majd belekapcsolódunk a solar szakmába, talajt fogok érezni magam alatt, nem csak háztetőt lejtővel. Köszönöm, hogy részt vehettem. A gondos szervezést külön szeretném erős dicsérettel illetni. Tökéletes volt.”

Dr. N.CS.